producties werk rol boek huis
taalnltaalen

Die kant op dus.

 


 

 

Koning Klant. Met veel plezier werken wij voor en met onze relaties:


 

GESPOT. Velopedisten victorie of vertrutting?

Binnen het Gastnet zijn veel verschillende disciplines werkzaam. Handige jongens en meisjes.

Voor het nog uit te geven boek Roots van de 40-jarige Rabo Foundation hebben we foto's gemaakt in Peru, hoog in de Andes.

 

De klompendans revisited. Een eigentijdse variant van de oer-Hollandse klompendans. Het plezier spat ervan af. En inderdaad: één klomp gebroken... met dank aan Lucia Marthas en haar dansers. Voor cultuurprogramma TV3.

 

GESPOT. Het werk van een straatartiest of een statement van een forens die z'n onvrede botviert omdat ie z'n fiets weer eens niet kan vinden?

Illustratie en animatie wordt vaak ingeschakeld voor veel van onze projecten. Met Studio Yvonne Kroese is een samenwerkingsverband dat inmiddels naar een jubileum toegaat.

www.yvonnekroese.nl

 

Kostuums en kleding. Hofleverancier voor al onze producties: Sally Dyer.

Modern of historisch. Ontwerp of bijelkaar gescharreld. Maatwerk. Oud-Hollands of nieuw Nederlands.

 

Interaction design en programmeren van inhoudelijk complexe informatieve programma's doen we met de mannen van Bureau Bambi (voorheen Jaaap).

Zoals het het multimediale project '150 Kamerleden'. Op het plein boven de ingang van de Tweede Kamer een groot beeldscherm met daarop de nieuwe Kamerleden en live de beëdiging.

Concept en productie door Gastproducties, Bambi bouwde de applicatie en Hulskamp deed de videotechniek (ook al moet dat soms in een bezemhok).

www.bureaubambi.nl

 

De samenwerking met Jan Paul de Vries van Volta wordt steeds intensiever. Naast campagnes als "Chemie is overal" hebben we gewerkt aan diverse projecten voor de Rabobank en een huisstijl voor NTR gerealiseerd.

www.volta.nl

 

 

Voor muziek en geluidseffecten werken we eigenlijk altijd met Bernhard Joosten, Jeroen Kuitenbrouwer en Ward Henselmans. Rasmuzikanten die zelf de meeste instrumenten bespelen, een orkest inschakelen of simpel met huis-, tuin- of keukenmateriaal aan de gang gaan.

www.joostenkuitenbrouwer.nl

 

 

GESPOT. Professionele graffiti.

 

Motion design is een van de pijlers van ons werk. Voor televisie, corporate films of voor teaser clips. Perfectionist Thijs Dikshoorn is al jaren lang de man die op de achtergrond veel heeft bijgedragen aan onze producties. Nu dan voor één keer prominent in beeld.

www.thijsdikshoorn.nl

 

GESPOT. In de klerenkast van een hotel.

 

Hoezo cultuur saai? Acht teaser clips voor het digitale kanaal Cultura. Reinoud van Hasselt, Yvonne Kroese en René Gast werken samen als Trailer Trash productions. En als het moet zijn we zelf figurant voor de clips.

www.worstkeesscenario.nl

 

GESPOT. Spelletje of een te haastig klusje?

Behalve het ontwerp van de nieuwe huisstijl van NTR doen we ook de vormgeving voor veel programma’s. Zoals Vals Plat, City Folk. Gonzo, Premtime of Bimbo's en Boerka's: bekroond als het 'Televisiemoment van het jaar'. www.ntr.nl

The sky is the limit. Van het Binnenhof tot boerenerf. Stijgende verbazing. Politici en koeien. Gefilmd met het camerawerk van Goof de Koning en de mannen van Egripment.

 

 

De bouwer van onze website: Edwin Slothouber. Tevens schietgrage cowboy (figurant) en drummer voor al uw partijen.

www.swell.nl

 

GESPOT. Chinese graphics zijn duidelijk. Zoals het hoort.

Camera, geluid, licht, grip, grime, kleding. Ieder lid van de crew en cast is belangrijk voor een studio of locatie shoot. En eeuwig engelengeduld...

 

 

 

Gastproducties is ooit begonnen als Frame to Frame moving pictures. Pionierswerk van René Gast en collega Warner Krol. In den beginne nog zonder digitale hulpstukken.

 

GESPOT. "In addition could you NOT feed the swans WHITE BREAD as this can also be a danger - Wholemeat Bread Please."